Firma

Wie zijn wij?

TECA werkt graag met duidelijke doelstellingen, zowel voor haar eigen medewerkers als voor haar klanten. Daarom hebben we ons leidende principe op een duidelijke en praktijkgerichte manier geformuleerd. Het leidende principe is gebaseerd op vier solide pijlers.

Tevreden klanten

Klanttevredenheid is onze topprioriteit. We gaan daarom graag nog een stap verder: met op maat gemaakte logistieke oplossingen.

Wereldwijd

Onze partners hebben kantoren over de gehele wereld. Daarom bieden wij wereldwijd de beste oplossing voor u.

Snelle groei

In een continu veranderende omgeving is het belangrijk om bij te blijven, zodat u toekomstbestendig blijft.

Solide

De basis van ons bedrijf bestaat uit een solide en financieel gezonde groep. Een logistieke dienstverlener waar u op kunt vertrouwen.

Strategie

Onze focus ligt op het toevoegen van waarde

We streven ernaar onze service continu te verbeteren. Onze strategie is gericht op groei op de lange termijn. Hoe doen we het? We hebben strikte inkooprichtlijnen, kiezen voor intelligente oplossingen en zorgen voor synergie in onze bedrijfsprocessen. Altijd gebaseerd op onze principes: kwaliteit, klantinteractie en een positieve en gezonde teamgeest.

De nieuwste technologie├źn

U wordt geconfronteerd met snelle, wereldwijde veranderingen. We gaan hier direct en actief mee om. We doen dit door onze structuren, systemen en kennis voortdurend aan te passen aan de nieuwste informatie- en communicatietechnologie. We werken bijvoorbeeld met de nieuwste vracht- en magazijncontrolesystemen. Voor u betekent dit dat we uw logistieke processen en dus uw kosten beter kunnen beheren
zal redden.

Tegelijkertijd biedt u uw klanten ook toegevoegde waarde. De systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Met onze goed doordachte concepten verhoogt u uw effici├źntie en daarmee uw winstmarge.

Partners

TECA werkt internationaal met veel partners. Allemaal leidend in hun vakgebied. Onlangs werkt TECA met een van de snelst groeiende logistieke bedrijven in China, waardoor het een van ’s werelds toonaangevende spelers is: Li & Fung.

Neem contact op

0164 616 417
info@teca.nl

Openingstijden

8:30 - 17:30

Hoofdkantoor

Wattweg 5-5a
4631 SM Hoogerheide

Email ons